İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Duyurusu
28 Ekim 2022

Müdürlüğümüz   Atatürk    Eğitim  Araştırma   Hastanesi   tarafından  19.12.2022  tarihinde Evde Sağlık Hizmetleri  Hemşireliği  Resertifikasyon sınavı düzenlencecektir.
    Başvurular 10.10.2022 - 19.10.2022 tarihleri arasında  kabul edilecek olup sınava   başvuruların  https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan “Resertifikasyon Başvuru Formunun” doldurularak ve   ekli listede belirtilen evrakların  eksiksiz olarak hazırlanarak   yapılması gerekmektedir. Program sorumlusuna ait iletişim bilgileri aşağıda sunulmuş olup hazırlanan evraklar mail yolu ve resmi yazı  ile sınav sorumlusuna  iletilmelidir.
     İlgili sınavın Müdürlüğünüz kamu/özel/üniversite hastanelerinde Evde Sağlık  Hemşireliği sertifikasına sahip  olup sertifikanın tescil tarihi itibariyle  beş (5) yılını dolduran veya beş yılının dolmasına çok az süre kalmış (maksimum 6 ay) personellere duyurulur.

Gerekli Belgeler:

- Resertifikasyon Başvuru Formu (Sağlık Bakım hizmetleri Müdürü ve Yönetici Onayı olacaktır)

- Sınav Başvuru Dilekçesi

- Sertifika fotokopisi ( Önlü arkalı)

-Çkys den sertifika kaydı (Ekran Görüntüsü yeterlidir)

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

- İlgili alanda çalıştığına veya çalıştırılacağına  dair yazı

-Diploma Tescil Kaydına ilişkin Kayıt (Ekran Görüntüsü yeterlidir)

-Kurum Üst yazısı

Not: Sınava kabul şartlarını taşıyan kursiyerlerin sınav günü sertifika asıllarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.