“Toplum Ruh Sağlığı Merkezi” El Sanatları Sergisi Açıldı
17 Nisan 2018

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) tarafından takip ve tedavileri yapılan hastaların, usta öğreticiler eşliğinde yaptıkları ahşap takı gereçleri, el işi faaliyetleri ve resim çalışmalarından oluşan el sanatları sergisi İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr. İbrahim ÖZCAN'nın katıldığı programla açıldı.

Serginin açılışında İl Sağlık Müdürü Op .Dr.İbrahim ÖZCAN'nın yanı sıra, Kamu Hastaneleri Başkanı Op.Dr.Ahmet ZENGİN, Halk Sağlığı Başkanı  Uz.Dr.Ökkeş KEPEK, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Bülent GÜLERKAYA ,sağlık yöneticileri,hasta ve yakınları yer aldı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi açılışında konuşan ÖZCAN “Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizin düzenlediği vatandaşlarımızın el emeği, göz nuru eserlerden oluşan sergisinin açılışını yapıyoruz. Bu serginin açılmasında emeği geçen, katkısı olan TRSM ile buraya emek veren vatandaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Ellerine, yüreklerine sağlık, hayırlı ve uğurlu olsun.“dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr. İbrahim ÖZCAN konuşmasının ardından serginin açılış kurdelesini keserek sergiyi yakından inceledi.