Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) Eğitimi Gerçekleştirildi. ​
23 Ocak 2024

Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) ve Hastane Afet Müdahale Planı (HAP) kapsamında; Düzce Atatürk Devlet Hastanesi personellerine ‘‘Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) Eğitimi’’ gerçekleştirildi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Eğitim birimi ev sahipliğinde, Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi ve Düzce AFAD eğitimcilerinin koordinasyonunda hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim programında; personellerin ‘‘Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer tehlikeler konusunda farkındalığını arttırarak, kişisel korunma bilgi ve becerisi kazandırmak, Radyolojik-Nükleer kaza ve saldırılarda hastane ve acil servis yönetiminin nasıl yapılacağı ve personelin hareket tarzının nasıl olacağı konularında bilgiler verilmiştir.

GÖRSEL
görsel4