Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç.Dr. Sayın Avni Uygar SEYHAN ilimizi ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.
01 Mart 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Yasin YILMAZ'ın ev sahipliğinde Düzce Mutfak Sanatları Merkezinde Sayın Genel Müdürümüz Doç.Dr Avni Uygar SEYHAN ve Sayın Saha Koordinatörü Doç.Dr Mehmet KÖŞ'ün Başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr Elif YILMAZ IŞIK tarafından İl faaliyet planlamaları ve değerlendirmesinin yanı sıra, Halk Sağlığı Hizmetleri hizmet sunumu, Koruyucu Saglık Hizmetleri hizmet sunumu, Aile Hekimliği hizmet sunumu, Kamu Hastane Hizmetleri hizmet sunumu, 112 Acil Sağlık Hizmetleri hizmet sunumu, Pandemi sürecinde yürütülen faaliyetler, KETEM faaliyetleri, Evde Sağlık Hizmetleri hizmet sunumu, Personel Planlaması, Tıbbi Cihaz planlaması ve temini ile ilimizde yürütülen ve planlanan yatırımlar ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Değerlendirme toplantısına: Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Ökkeş KEPEK, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Mevlüt YILDIZ, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Arif ŞAHİN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr. Sabri AKTÜRE, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan KATIRCI, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halil GÜLER ve diğer sağlık yöneticilerimiz katıldı.

Ziyarete Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dr.Mahmut AVCI, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tayfun ARIK, Kamu Hastaneleri Verimlilik ve Kalite Daire Başkanı Sayın Suat ÇOBAN, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Temsilcisi Sayın Hüseyin AKBULUT Saha Baş Koordinatörü Doç.Dr. Sayın Mehmet KÖŞ ve diğer Saha Koordinatörleri Sayın Dr. Beytullah ŞAHİN, Sayın Dr. Ertuğrul ÜNKOÇ, Sayın Dr. Orkun YILDIRIM Sayın Dr. Sabahattin YILMAZ ve Sayın Dr. Serhat GÖÇER de katıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç. Dr. Sayın Avni Uygar SEYHAN, Genel Müdürlük yetkililerine ve Saha Koordinatörlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.