VALİMİZ SAYIN CEVDET ATAY "İYİ Kİ VARSIN KAN DOSTUM, SAĞLIK KAHRAMANLARINDAN KAN BAĞIŞINA TAM DESTEK’’ KONULU KAN BAĞIŞI KAMPANYAMIZA KAN BAĞIŞINDA BULUNARAK DESTEK OLDU.
06 Ekim 2021

Valimiz Sayın Cevdet ATAY, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Kızılay Düzce Şubesi organizasyonuyla 5-6 Ekim tarihleri arasında Düzce Atatürk Devlet Hastanemizde düzenlenen "İyi ki Varsın Kan Dostum, Sağlık Kahramanlarından Kan Bağışına Tam Destek" konulu kan bağışı kampanyasına kan bağışında bulunarak destek verdi.

Kampanyamıza İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Sağlık Çalışanlarımız da kan bağışında bulunarak destek verdi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, ‘‘Düzce Atatürk Devlet Hastanemizde düzenlenen  kampanyamıza kan bağışında bulunarak destek olan Valimiz Sayın Cevdet ATAY’a İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Sağlık Personellerimize göstermiş oldukları duyarlılık ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’  dedi.

FBAuE7yVgA08IpN.jpg
FBAuEDbVcAkeKy0.jpg