14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği Gerçekleştirildi
15 Mart 2018

Sağlık Müdürlüğümüz ve Düzce Üniversitesi Rektörlüğü işbirliği ile 14 Mar Tıp Bayramı kapsamında ilimizde bulunan tüm sağlık kurumlarının katılımıyla 14 Mart Çarşamba gecesi Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonunda tıp bayramı gecesi düzenlen di.

Programımız saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlamıştır. Düzce Milletvekilleri Sayın Fevai ARSLAN ve Sayın Ayşe KEŞİR’in 14 Mart Tıp Bayramı mesajları okun du.

Akabinde Sağlık Bakanlığımızca hazırlanan 14 Mart Tıp Bayramı Video gösterimi gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını İl Sağlık Müdür Vekilimiz Op.Dr. Ahmet ZENGİN ilimizde görev yapan tüm doktorların 14 Mart tıp bayramını kutlayan bir konuşma yapmıştır. Gece gündüz demeden bu kutsal görevi yerine getirirken gösterdikleri büyük özveri ve fedakarlıktan dolayı da tüm hekim arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Dedi.

Programda Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof.Dr.Öner Abidin BALBAY ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Nigar DEMİRCAN ÇAKAR ilimizdeki sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm doktorların 14 Mart Tıp bayramını kutlayarak onlara teşekkür etti.

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin Öğretim Üyesi Dr. Volkan GİDİŞ ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Savaş İNCİROĞLU tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Programda Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcılarından Sayın Prof.Dr.İdris ŞAHİN “Tıbbi Etik” adlı konuşmasını yapmıştır.

Ardından Ödül töreni geçilmiş, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapan 25 yılı doldurmuş hekimlerimize Düzce Valimiz Sayın Dr.Zülkif DAĞLI, Düzce Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, İl Sağlık Müdür V. Sayın Op.Dr.Ahmet ZENGİN ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Sayın Prof.Dr.Öner Abidin BALBAY tarafından hekimlerimize teşekkür belgesi takdim edildi.

Programımız yemek ikramıyla sona ermiştir.