Düzce Valisi DAĞLI Hayata Geçirilen Projeleri Yerinde İnceledi
07 Şubat 2018

Düzce Valimiz Sayın.Zülkif DAĞLI, Atatürk Devlet Hastanesi'ne bağlı Muncurlu ek yerleşkesi ile Düzce ADSM'ne bağlı Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı semt polikliniğinde incelemelerde bulunmuştur.

Yapılan ziyarette Düzce İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.İbrahim ÖZCAN ,Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Bülent GÜLERKAYA,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Ahmet ZENGİN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Salim YILDIRIM ve beraberindeki heyet hazır bulundular.

İlk olarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon  Merkezi,Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Psikiyatri bölümlerinin  hizmet verdiği Muncurluyu gezerek bilgi aldı. Ardından Hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden DAĞLI  Bitlis Polis Meslek Yüksekokulu’nda öğrenciyken, terör örgütü PKK’nın okula yaptığı saldırı sonucu yaralanarak  tedavi görmekte olan gazimizi de ziyaret ederek kendisine moral ve destek vermiştir.Vatandaşlar, Sn. Valimizin hastaneye yapmış olduğu ziyaretinden  ve verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler.Akabinde Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı semt polikliniğini yerinde inceleyen DAĞLI projelerin işleyişi ve süreçleri hakkında bilgiler aldı.