Acil Obstetrik ve Yenidoğan Bakım Programı Toplantısı
22 Ocak 2018

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü'nce 19 Ocak 2018 tarihinde Müdürlüğümüz Ek Hizmet Binası 112 Eğitim Toplantı Salonunda "Acil obstetrik yenidoğan bakımı" konulu toplantı düzenlendi.

İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.İbrahim ÖZCAN'ın Başkanlığındaki toplantıya , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Ökkeş KEPEK, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Salim YILDIRIM, Kamu Hastaneler Başkanı Op.Dr.Ahmet ZENGİN, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.M.Melik ÇANDAR  , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Birim Sorumluları, TSM Başkanları ile ilçe Entegre Hastaneleri Başhekimlerinin katılımıyla  Çekirdek Ekip toplantısı gerçekleştirildi.Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ökkeş KEPEK'in sunumunu yaptığı  toplantıda 2017 yılı anne bebek ölümleri değerlendirilerek Anne-Çocuk Sağlığını iyileştirmek ve geliştirmek, anne-bebek ölümlerini azaltmak, sağlık hizmetlerinin niteliğini ve ulaşılabilirliğini arttırmaya yönelik Çekirdek Ekip tarafından oluşturulmuş olan Düzce İli Acil Obstetrik Eylem Planı değerlendirme ve mevcut durum analiz çalışmaları yapılmıştır.