Müdürlüğümüz Koordinatörlüğünde Ağustos Ayı Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirilmiştir
08 Kasım 2017

16/08/2017 tarihinde İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürümüz Dr.Mustafa ÖZYÖRÜK Başkanlığında İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda Ağustos ayı koordinasyon toplantısı düzenlenmiştir.

Düzce İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr.Dr.İbrahim ÖZCAN, İdari Hizmetler Başkanı Salim YILDIRIM, Uzman Sibel GÜLEN, Uzman Muhammet Sıddık BARAN, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Bülent GÜLERKAYA, Acil Servis Sorumlu Hekimi Uz.Dr.Murat SOYUDURU ile İl Sağlık ve Halk Sağlığı yöneticileri katılmıştır.

Toplantıda İlimiz sağlık kurum ve kuruluşlarının sağlıkta dönüşüm programı çerçevesindeki son durumları, İlimizdeki Sağlık Yatırımları, Evde Sağlık Hizmetlerinin Hastaneye devredilmesi, İlçe Entegre Devlet Hastanelerinin yemek ihaleleri ve Muncurlu hastanesinin son durumu konuları görüşülmüştür.