Düzce Üniversitesi Yeni Acil Servisi Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı
13 Aralık 2018

Düzce Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi  Dr.Talat Bahçebaşı Binası’nda bulunana yeni  Acil Servis’in açılışı gerçekleştirdi.

Açılış törenine; Düzce Valisi Dr. Zülkif DAĞLI, İl Başkanı Sn.Hikmet KESKİN,Düzce İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin YILMAZ, Düzce Belediye Başkanı Dursun AY, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR,  Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin BALBAY,protokol üyeleri, davetli konuklar, öğretim elemanları, Düzce Üniversitesi Hastanesi çalışanları ve basın mensupları katıldı.

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Furat Akademir’in açılış duası sonrasında kurdelesi kesilen Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi, törenle hizmete açıldı.

Açılış töreni, protokol üyeleri ve konuklar tarafından yeni Acil Serviste yer alan bölümlerin ziyaret edilmesinin ardından sona erdi.