İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.YASİN YILMAZ'DAN YENİ BAŞHEKİME ZİYARET
31 Ocak 2019

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ Atatürk Devlet Hastanesi'ne yeni atanan Başhekim Op. Dr. Hamit ÖZMEN 'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YILMAZ "Hastanemiz İdarecisi, doktor kadrosu ve personeli ile ilimiz ve bölge halkımıza 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti sunma gayretindeyiz, bu doğrultuda ilimizin sağlık alanında marka bir şehir olması noktasında gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü olarak kendilerine her türlü desteği vereceklerini belirterek Op.Dr.Hamit ÖZMEN'e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

ÖZMEN ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek amacımız ekip olarak halkımıza kaliteli sağlık hizmeti vermek olduğunu ve bu doğrultuda her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerini belirtti.