ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ DR.ÖĞR.ÜYESİ SAYIN SEMİH KORKUT DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ACİL BÖLÜMÜNÜN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.
15 Şubat 2019

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi. Semih KORKUT, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ’ ı makamında ziyaret etti.

Ardından Sayın Valimiz Dr. Zülkif DAĞLI' ya nezaket ziyaretinde bulundu.Valilik makamında gerçekleşen ziyarette ilimizde yapılan ve yapılması planlanan sağlık yatırımları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sayın Valimiz Dr. DAĞLI ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genel Müdürümüz KORKUT ve  İl Sağlık Müdürümüz Dr. YILMAZ  ise nazik kabulünden dolayı Sayın Valimize teşekkür ettiler.

Akabinde Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi eski acil servis binasının olduğu alanda yapımı tamamlanan “Çocuk Acil’’ bölümünün açılış törenine katıldı.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, MHP Düzce Milletvekili Sayın Ümit YILMAZ, Düzce Valisi Sayın Dr.Zülkif DAĞLI, İl Emniyet Müdürü Sayın Hüseyin DENİZ, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Semih KORKUT, İl Sağlık Müdürümüz Dr.Yasin YILMAZ, Düzce Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr.Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Öner Abidin BALBAY, hastane yöneticileri ve personelleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Dzb1rsXXcAAtbaz.jpgIMG_0461.JPGIMG_0463.JPGIMG_0453.JPGIMG_0437.JPG