ÇİLİMLİ İLÇE ENTEGRE HASTANESİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
12 Mart 2019

Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ Sayın Valimizin koordinasyonunda 2023 sağlık hedeflerine ulaşma anlamında çalışmalarımıza devam ediyoruz, bugünde Çilimli ilçemizde 20.000 nüfusa hizmet verecek olan ilçe entegre hastanemizin temel atma töreninde bir aradayız Sağlık Bakanlığı olarak amacımız sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliği artırmak, mevcut hizmetlerden eşit yararlanmayı sağlayan dengeli bir sağlık hizmeti sunmak, bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek, sağlık sistemlerinin temel hedefleri doğrultusunda nitelikli, verimli ve kaliteli sağlık hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştırmak olduğunu belirtti.

Bugün burada temelini attığımız Çilimli İlçe Entegre Hastanesi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu 4.055,87 metrekare yüzölçümlü 6 pafta 3691 nolu parsele yapılmasını planladığını İlçe Entegre Hastanesinde 8 Aile Hekimliği birimi ile yıllık ortalama 100.000 hastaya hizmet vereceğini, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile de yıllık ortalama 3500 vakaya gidilerek 7/24 kesintisiz sağlık hizmetinin verileceğini belirtti.

Dr. YILMAZ amacımız ilimizi sağlık alanında marka bir şehir haline getirmek olduğu bu doğrultuda 7/24 çalışmaya devam ettiklerini, inşallah da bugün temelini attığımız bu sağlık tesisimizin açılışını da hep beraber yapmak istediğini belirterek, sağlık tesisimizin ilimize ve bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Törende sırasıyla konuşma yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Sayın Ayşe KEŞİR ve Düzce Valisi Sayın Dr. Zülkif DAĞLI yaptıkları konuşmalarda; bugün temelini atmış olduğumuz sağlık tesisimizin tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın nitelikli, kaliteli ve modern bir sağlık tesisine kavuşacağını, bu sağlık tesisimizin ilimize ve bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Temel atma törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Sayın Ayşe KEŞİR, Düzce Valisi Sayın Dr. Zülkif DAĞLI, İl Jandarma Komutanı Albay Sayın Mustafa ÇETİNKAYA,İl Emniyet Müdürü Sayın Hüseyin DENİZ Çilimli Kaymakam Vekili Sayın Rumeysa Sena KURT, Çilimli Belediye Başkanı Sayın Muhsin YAVUZ, İl Müftü Yardımcısı Sayın Hüseyin AKKAYA Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Sayın Mustafa KESKİN, Sağlık Yöneticilerimiz ve vatandaşlarımız katılmıştır.

Konuşmaların ardından İl Müftü Vekili Sayın Hüseyin AKKAYA ’nın duasının ardında Protokol üyelerimizin katılımıyla temele ilk beton döküldü.

IMG_1022.JPGIMG_1039.JPGIMG_1015.JPGIMG_0999.JPGIMG_1041.JPG