14.BOLGE 3.YOGUN BAKİM HİZMETLERİ SÜREÇ DEGERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
23 Ekim 2019

14.Bölge 3.Yoğun Bakim Hizmetleri Süreç Değerlendirme toplantısı 23 Ekim 2019 tarihinde saat 10:00’da Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya Kocaeli ve Sakarya ile ilimizdeki Kamu, Üniversite ve Özel hastanelerin Başhekimleri ve Yoğun Bakim Sorumluları  katılmıştır.

Bölge değerlendirme toplantıları kapsamında; Kocaeli Sakarya ve ilimizdeki mevcut kamu, üniversite ve özel hastaneler bünyesinde hizmet veren tüm yoğun bakım üniteleri ile yoğun bakım yatak sayısı, hasta sayıları ve personel durumu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunulmuştur.

BAŞLIK5.JPG
BAŞLIK2.JPG