İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ DR YASİN YILMAZ BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR
13 Kasım 2019

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ başkanlığında; Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Verimlilik ve Kalite Yönetimi Birimince Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren hastanelerin yöneticileri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

12.11.2019 tarihinde Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı Yöneticileri ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi, Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimleri, İdari ve Mali Hizmetleri Müdürleri ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri katılmıştır.