MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN AYŞE KEŞİR VE İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ DR. YASİN YILMAZ İYİLEŞTİRME ve GENİŞLETME ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI AKÇAKOCA İLÇE DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİNİN ZİYARET ETTİ
17 Ocak 2020

Milletvekilimiz Sayın AYŞE KEŞİR, iyileştirme ve genişletme çalışmaları tamamlanarak hizmete açılan Akçakoca İlçe Devlet Hastanemiz acil servisini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Yasin YILMAZ, Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Numan ÇABUK, Akçakoca İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Muzaffer Haldun ÇOLAK ve Sağlık Yöneticilerimiz ile Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Esvet SARIOĞLU’nun da katıldığı ziyarette; yapımı tamamlanan acil servis alanında yapılan çalışmalar ve hastanemizce vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Hastanemizde görev yapan doktor ve sağlık personellerimiz ile de bir araya gelen Sayın KEŞİR, Hastanemizde tedavi gören vatandaşlar ile de bir süre sohbet gerçekleştirerek, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AKÇAKOCA ACİL1.jpg
AKÇAKOCA ACİL2.jpg