ACİL OBSTETRİK VE YENİDOĞAN BAKIM PROGRAMI (ÇEKİRDEK EKİP STRATEJİK PLANLAMA) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
25 Şubat 2020

25 Şubat 2020 tarihinde Acil Obstetrik ve Yenidoğan Bakım Programı kapsamında; Müdürlüğümüz toplantı salonunda Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Ökkeş KEPEK başkanlığında, ‘‘Çekirdek Ekip Stratejik Planlama toplantısı’’ gerçekleştirilmiştir.

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen programda; Şube Müdürü Fazlı BAYRAKTAR ve Birimde görevli Hemşire Şenay KAHRAMAN tarafından 2019 yılı anne bebek ölümleri ile ilgili değerlendirme sunumu gerçekleştirilmiştir.

Programda ayrıca; Anne-Çocuk Sağlığını iyileştirmek ve geliştirmek, anne-bebek ölümlerini azaltmak, sağlık hizmetlerinin niteliğini ve ulaşılabilirliğini arttırmaya yönelik Çekirdek Ekip tarafından oluşturulmuş olan Düzce İli Acil Obstetrik Eylem Planının güncellemesi yapılmıştır.

Söz konusu toplantıya; Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Numan ÇABUK, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Volkan TEMİ, Gölyaka İlçe Entegre Hastanesi Başhekimi Dr.Beyza AKSOY KÖSE, Gümüşova İlçe Entegre Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Hüseyin Nejat KÜÇÜKDAĞ, Yığılca İlçe Entegre Hastanesi Başhekim Vekili Dr.Meryem MECİ, Cumayeri TSM Başkanı Dr.Yusuf ERGİ, Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli ebe Sibel KARACA AYGAR ve Çocuk,Ergen,Kadın ve Üreme Sağlığı (ÇEKÜS) Biriminde görevli Ayşe TEKİN, Zekiye KUTUPOĞLU ve Melike YILMAZ katılmıştır.