2020 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA PROJEMİZ DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
11 Kasım 2020

2020 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA PROJEMİZ DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2020 yılı Eylül –Ekim Dönemi için uygulanan Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan projeler ilan edilmiştir.

Bu kapsamda kurumsal kapasitenin artırılması, yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi amaçlarına yönelik danışmanlık faaliyetini içeren Düzce İl Sağlık Müdürlüğünce hazırlanan “SAĞLIK TESİSLERİNDE TEMİZLİK FAALİYETLERİNİN İZLENEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASI” projemiz destek almaya hak kazanmıştır.

Projemiz ilimizde 445 yatak kapasitesi ile hizmet sunan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde hasta ve çalışan memnuniyetini yükseltmek ve sürekli olarak temiz hastane ortamı sağlamak amacıyla yenilikçi ve teknoloji odaklı bir otomasyon sistemi ile temizlik hizmetlerinin takibinin geliştirilmesine yönelik planlanmıştır. Proje kapsamında belirlenen alanlardaki tüm temizlik işleri kayıt altına alınmakla kalmayıp, küçük bir kare kod ve akıllı telefonlarla çalışan bu program ile vatandaşlar kullanım alanı ile ilgili gördüğü problemi anlık olarak ilgilisine iletebilecek, temizlik görevlileri de alınan kısa mesajlar doğrultusunda gerekli temizliği, malzeme tedariğini ayrıca periyodik temizlik ve atıkların takibi ile süreci sisteme işleyebilecektir.