VALİMİZ SAYIN CEVDET ATAY AKÇAKOCA İLÇEMİZDEKİ SAĞLIK TESİSLERİNİ ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU.
30 Temmuz 2021

Akçakoca Belediye Başkanı Sayın Mehmet Okan YANMAZ, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ ve sağlık yöneticilerimiz katıldı ziyarette ilk olarak yapımına devam edilen Aile Sağlığı Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali ATAY’a İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ tarafından aile sağlığı merkezi inşaatının son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Daha sonra Akçakoca İlçe Devlet Hastanesinde görevli personeller ile bir araya gelerek bir süre sohbet gerçekleştiren Vali ATAY personellere görevlerinde başarılar diledi.

Akabinde hastanemiz Covid-19 Aşı Merkezinde aşı olan vatandaşlarımızı ve Acil Serviste tedavi gören hastaları ziyaret eden Vali ATAY hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu

E7iorxkWUAEQKjA.jpg
E7iouM6WQAQrvbN.jpg