İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ DR. YASİN YILMAZ 14. BÖLGE 9. ASKOM TOPLANTISINA KATILDI.
25 Mart 2022

14. Bölge 9. ASKOM Toplantısı Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapıldı.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi koordinasyonunda düzenlenen toplantıya, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, Sakarya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz ÖĞÜTLÜ, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel PEHLEVAN, bölge acil sağlık hizmetleri yöneticileri, hastane başhekimleri ve İl Ambulans Servisi Başhekimleri, Komuta Kontrol Merkezi Sorumlu Hekimleri ve birim sorumluları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sakarya İl Sağlık Müdürü Prof.. Dr. Aziz ÖĞÜTLÜ, acil sağlık hizmetlerinin verimliliğini artırmak adına yapılan ASKOM toplantılarının önemine değinerek, katılımcılara teşekkür etti.

Toplantının sunumu Sakarya Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Serdar Değirmenci tarafından gerçekleştirildi. Toplantıda, acil sağlık hizmetlerinin Düzce, Kocaeli ve Sakarya’daki mevcut durumu ele alınarak, iller arası ve sağlık tesisleri arasındaki hasta sevkleri koordinasyonu değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca bölge illerindeki hastanelerin yatak kapasite ve doluluk oranlarının karşılaştırılmasına yönelik çalışmalar paylaşıldı.

73c2381a-b686-4358-881d-736db34a9837.jpg