Fırat Kalkanı Harekatına Katılan Düzce UMKE Ekibi Yurda Döndü
08 Kasım 2017

Özyörük “Vatan ve insan sevgisinin mayası, asil ruhlu,fedakar sağlık personeline teşekkür ederim” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Kilis bölgesi Sahra Sınır Hastanesinde görev yapan Düzce Ulusal Medikal Kurtarma Ekibimiz (UMKE) yurda döndü.

Zor şartlar altında görevlerini başarıyla tamamlayarak Düzce'ye dönen ekibi, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa ÖZYÖRÜK makamında kabul etti.

Fırat Kalkanı Harekatı Sırasında çıkan çatışmada yaralanan Suriyeli kardeşlerimize ilk müdehallerini yaparak ülkemizde kurulan Sahra Hastanelerine taşınmasında görev alan ekibimizin göstermiş olduğu özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini belirten ÖZYÖRÜK, bölgede görev yapan UMKE ekibine teşekkür belgelerini takdim ederek, başarılarının devamını diledi.