Evde Sağlık Hizmeti Sunarak Halkımızın Memnuniyetini Ve Takdirini Kazanan Sağlık Personelimize Teşekkür
18 Nisan 2018

Evde sağlık hizmetleri; yatağa ve eve bağımlı, sağlık kuruluşuna ulaşımda zorluklar yaşayan hastalara ev ortamında muayene, tetkik, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin profesyonel bir sağlık ekibi tarafından verilmesidir.

Evde sağlık hizmetlerini yürüten sağlık profesyonelleri bakım, tedavi ve rehabilitasyonun etkin olmasında bireyin mevcut sağlık durumunun iyileştirilmesinde çok etkin bir rol üstlenmektedir.

Bu kapsamsamda  büyük emek ve özveri isteyen bu görevi layıkıyla ifa eden; bireye ve aileye yaşadığı ortamda evde sağlık hizmeti sunarak halkımızın memnuniyetini ve takdirini kazanan sağlık personellerimize, sağlık hizmeti sunumunda göstermiş oldukları üstün gayret ve başarıdan dolayı İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İbrahim Özcan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ahmet ZENGİN ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ökkeş KEPEK ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesi  Başhekimi Op.Dr. Bülent GÜLERKAYA tarafından teşekkür belgeleri verilmiştir.