DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI (MARKA) TARAFINDAN KABUL EDİLEREK DESTEKLENEN “İŞ ANALİZİ DANIŞMANLIĞI" PROJEMİZ TAMAMLANMIŞTIR.
18 Şubat 2019

Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansının 2018 yılı Temmuz-Ağustos dönemi Teknik Destek Programları kapsamında desteklenen ‘‘İş Analizi Danışmanlığı’’ projemiz tamamlanmıştır.

Proje kapsamında; Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servis çalışanlarına bilgilendirme eğitimi düzenlenmiş, karşılaşılan sorunların tespitine yönelik çalışanlardan yazılı görüşleri alınmış, meslek gruplarına yönelik iş yükü analizleri yapılmış, tespit edilen sorunların çözümü için en önemli 5 soruna yönelik metot etüdü çalışması yapılmış, birim sorumluları ve çalışanların katıldığı yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Akabinde ekiplerimizce acil serviste yapılan işlerin standart sürelerinin tespitine yönelik kronometraj ölçüm yöntemiyle ölçümler yapılarak işlerin standart süreleri tespit edilmiş ve sorunların çözümüne yönelik öneriler sunulmuştur.

Projenin son günü İl Sağlık Müdürümüz Dr.Yasin YILMAZ ve tüm hastane yöneticilerinin katıldığı toplantıda proje ekibince oluşturulan proje sonuç raporu değerlendirilmiştir.

Dr. YILMAZ Düze Atatürk Devlet Hastanesinde yürütülen bu proje ile acil serviste görevli personellerin görev esnasında yaşadıkları zorluklarla baş etme konusunda sahada kullanabilecekleri bilgiler verildiği, yapılan iş analizi ile acil servisin işleyişinin daha hızlı ve kaliteli olması noktasında çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Dr. YILMAZ Projede emeği geçen ve bizlerden desteğini esirgemeyen Doğu Marmara Kalkınma Ajansına, Proje Koordinatörüne ve projenin İl Sağlık Müdürlüğü adına yürütücüsü olan İzleme ve Değerlendirme Birim Personellerine teşekkür ederim dedi.

IMG_3206.JPGIMG-20190110-WA0003.jpg20190114_134317.jpg