DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI (MARKA) TARAFINDAN DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN “SAĞLIK TESİSLERİNDE TEMİZLİK FAALİYETLERİNİN İZLENEBİLİRLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ” PROJESİ TANITILDI
12 Şubat 2021

İlimizde 445 yatak kapasitesi ile hizmet sunan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde hasta ve çalışan memnuniyetini yükseltmek ve sürekli olarak temiz hastane ortamı sağlamak amacıyla temizlik hizmetlerinin takibinin geliştirilmesi amacıyla hazırlanan “SAĞLIK TESİSLERİNDE TEMİZLİK FAALİYETLERİNİN İZLENEBİLİRLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ” projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2020 yılı Eylül-Ekim Dönemi için Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştı.

Proje kapsamında sağlık tesisimizde insan sirkülasyonun yoğun olduğu acil ve poliklinik alanlarında belirlenen 52 noktada uygulamaya başlayacaktır. Proje kapsamında temizlik işlerinin anlık olarak takibini sağlamak üzere oluşturulan otomasyon programı ile temizlik faaliyetlerinin izlenebilirliği hedeflenmektedir.

Uygulama kapsamında hastanede acil ve poliklinik kişisel temizlik alanlarında belirlenen yerlerde vatandaşlar bu alandaki kare kodu okutarak sistem üzerinden bildirimlerini iletebilecektir. Rutin temizlik aralarında belirlenen alanlarının kirlenmesi durumunda vatandaşlarının bildirimleri temizlik personeline anlık olarak iletilecek ve bu alanlarının sürekli olarak temiz kalması sağlanacaktır.

WhatsApp Image 2021-02-12 at 11.40.54.jpeg
WhatsApp Image 2021-02-12 at 11.40.55.jpeg