100 Yıl Aynı Aşk ve Heyecanla
30 Ekim 2023

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında; İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından “100 Yıl Aynı Aşk ve Heyecanla 1923-2023” temalı fotoğraf sergisi İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ’ın katılımıyla açıldı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde düzenlenen ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, Sağlık Yöneticilerimiz, personellerimiz ve vatandaşlarımızın katıldığı sergi açılışında, Cumhuriyetin ilk yıllarında sunulan sağlık hizmetleri ve günümüzde yürütülen sağlık hizmetlerine dair 27 fotoğraf sergilendi.

Sergide açıklama yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi açılışını yaptık. Genç Cumhuriyetin köy köy gezip tedavi yapan doktorları, fedakârca çalışan hemşireleri ve canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının imkânsızlıklar içerisindeki mücadelelerine dair çok sayıda fotoğraf karesi bugün burada sergilendi.

Tam 100 yıl sonra bugün, artık imkânsızlıklarla değil çağın en ileri teknolojileri ile ön plana çıkmaktayız. Binalar, teknolojiler, imkânlar değişse de sağlık çalışanlarının aşk ve heyecanı hiç değişmemiştir. Buradan ilhamla cumhuriyetin ilk yıllarında hizmet veren sağlık çalışanlarına ve sağlık hizmetlerine ait fotoğraflarlar günümüze uyarlanmıştır.

Dr.YILMAZ Bir asrı geride bırakan Cumhuriyetimizin sonsuza dek hep daha güçlü ve daha ileriye gideceği inancıyla, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını kutluyor, sergimize katılan tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Söz konusu fotoğraf sergisi 27 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında 1 hafta süreyle Düzce Atatürk Devlet Hastanesi hasta giriş alanında vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacaktır.

#100YıldırAynıAşkveHeyecanla

#Cumhuriyet100Yaşında