Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı Gerçekleştirildi.
26 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Biriminin Koordinasyonunda, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi, İlçe Devlet Hastaneleri, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi, İl Ambulans Servisi Başhekimi, Komuta Kontrol Merkezi Sorumlu Doktoru ve İlimizdeki Özel Sağlık Kuruluşlarının Acil Sorumlularının katılımlarıyla ‘‘Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) ve İl Sevk Değerlendirme ve Denetme Komisyonu’’ toplantısı Müdürlüğümüz ev sahiplinde gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürlüğümüz toplantı salonunda Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Gökhan KATIRCI’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ildeki hastane öncesi acil sağlık hizmetleri ve hastane acil servislerinin çalışmalarını değerlendirmek ve acil sağlık hizmetinin kesintisiz, ulaşılabilir ve etkin olarak sürdürülebilmesine yönelik olumlu adımlar atabilmek, hastaneler arası hasta nakillerinde sevkin uygunluğunun sağlanıp yapılan uygulamaların iyileştirilebilmesine yönelik neler yapılabileceği ve ildeki hastanelerin acil sağlık hizmetlerinin sunumunda yaşadıkları sıkıntılar, eksiklikler, ihtiyaçlar ve çözüm önerileri konuşuldu.
görsel2