ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
24 Ocak 2024

Sağlık Bakanlığı tarafından 1991 yılından beri anne ve çocuk sağlığı hizmetleri kapsamında; bebek ve çocuk sağlığının korunması, hastalıkların azaltılması ve ölümlerin engellenmesi için anne sütünün teşviki ve bebek dostu sağlık kuruluşları programı yürütülmektedir.

Bu kapsamda; Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Sağlık Hayat Merkezinde görevli personellerimizce Sağlıklı Hayat Merkezi Eğitim Salonunda Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Hastanesi ve Özel Çağsu Hastanesi’nde görev yapan 19 ebe ve hemşireye ‘‘Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitim’’ programı düzenlemiştir.

Eğitim ve teorik uygulamaları başarı ile tamamlayan personellere eğitim belgeleri Sağlıklı Hayat Merkezimizde görevli eğitmenlerimiz tarafından verilmiştir.
görsel
görsel1