İl Sağlık Müdürümüz Dr.Yasin YILMAZ, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu Ek Hizmet Binasını Ziyaret Etti.
11 Temmuz 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Yasin YILMAZ, İlimizdeki sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında; Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu Ek Hizmet binasında hizmet veren Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz yaptığı ziyarette, hastane hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan planlamalar ve çalışmalar hakkında Atatürk Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Reşat HAMURCU'dan genel bilgi aldı.

Sağlık Yöneticilerimizin eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Çocuk Acil Servisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Poliklinik hizmet alanı ile servislerini ziyaret eden Dr YILMAZ görevli personeller ile bir süre sohbet gerçekleştirerek personellere kolaylıklar diledi.

Akabinde hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden Dr YILMAZ, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Görsel1
GÖRSEL