Hayırsever ÇETİN Ailesi Tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanemize Ultrason-Doppler Cihazı Bağışı Yapıldı.
16 Eylül 2024

Hayırsever bağışçımız Sayın Şerife ÇETİN tarafından eşi, merhum emekli Başsavcı Hikmet ÇETİN adına Düzce Atatürk Devlet Hastanemize iki adet taşınabilir ultrason-doppler cihazı bağışı yapıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, hayırseverliğin özünde insan sevgisinin yer aldığını ve yapılan hayırların insan sağlığına hizmet vermeye devam etmesinin en güzel miras olduğunu belirterek bu anlamlı bağışlarından dolayı hayırsever ÇETİN ailesine teşekkürlerini sundu.

Sağlık hizmetinin güçlenmesinde devlet ve vatandaş işbirliğinin önemli bir yer tuttuğunu belirten Dr. YILMAZ bu anlamlı bağışın diğer hayırseverlere de örnek teşkil etmesini temenni ettiğini belirtti.

Programda; Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Oğuz Kağan İNCEOĞLU ve Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü Onur TEMEL tarafından Hayırsever Çetin Ailesi adına Sayın Şerife ÇETİN’e teşekkür Plaketi takdiminde bulunuldu.

görsel