Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde Yeni Göreve Başlayan Personellere Yönelik Kurum İçi Uyum Eğitimleri Gerçekleştirildi.
10 Temmuz 2024

Düzce Atatürk Devlet Hastanemizde göreve yeni başlayan Hemşire, Ebe, Radyoloji Teknisyeni ve Anestezi Teknisyenlerinin Uyum Eğitimi Düzenlendi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Eğitim Birimi Koordinasyonunda, Hastanemiz konferans salonunda düzenlenen ve hastanede uyum sürecini kolaylaştırmak, çalışma motivasyonunu ve hizmet sunumunun kalitesini arttırmak ve iletişim sorunlarının yaşanmasını önlemek amacıyla verilen eğitimde; kurum uyum eğitiminin yanı sıra  ‘‘Hasta Güvenliği ve Hasta Mahremiyeti, Hasta Hakları, Çalışan Güvenliği ve Çalışan Hakları, Bilgi Güvenliği ve Kişisel Verilerin Korunması, İş Sağlığı ve Çalışan Güvenliği, Tehlikeli Atık ve Tıbbi Atık Yönetimi, Kan Transfüzyonu ve Reaksiyonu, Hemovilans, Radyasyon Güvenliği, Uygun Numune Alımı ve Transferi, Enfeksiyonların Kontrolü ve Önlenmesi, CPR Eğitimi ile Afet Yönetimi ve Afet Bilinci’’ konularında personellere eğitim verildi.

Kurum içi uyum ve oryantasyon eğitimleri ile hizmet içi eğitimlerin yıl boyunca devam edeceğini belirten İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, göreve yani başlayan sağlık personellerine yönelik yaptığı konuşmasında, “Sağlık ailemizin bir ferdi olduğunuzu unutmadan birlik ve beraberlik içerisinde hastanemize, kentimize, bölgemize ve ülkemize hep birlikte değer katacağınıza gönülden inanıyor, sağlık camiamıza hoş geldiniz diyor ve yeni görevlerinizde ve çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

GÖRSEL
görsel