Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı Müdürlüğümüzün Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.
09 Ağustos 2024

İl Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Biriminin Koordinasyonunda, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği yöneticilerinin katılımlarıyla Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı gerçekleştirildi.

Müdürlüğümüz toplantı salonunda Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Gökhan KATIRCI’nın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr.Halit Berk ÇANGA tarafından 2024 yılı Mayıs ve Haziran ayları Acil Sağlık Hizmetleri veriler ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Acil Sağlık Hizmetlerinde yürütülen sevk işlemlerinin koordinasyonun etkin bir şekilde yürütülmesi, vatandaşlarımıza verilen Acil Sağlık Hizmetlerinin kaliteli, ulaşılabilir ve kesintisiz bir şekilde sürdürülmesinin sağlanması ve ilimizdeki hastanelerin acil sağlık hizmetlerinin sunumunda yaşadıkları sıkıntılar, eksiklikler, ihtiyaçlar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Gökhan KATIRCI, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr. Halit Berk ÇANGA, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet ŞENGÜL, Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esra TOMBUL MAFİZER, Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Sonay KIVRAKDAL, İlçe Devlet Hastaneleri Başhekimleri, Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Cihat DEMİR ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ayşenaz ÖZCAN katıldı.

görsel