Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı Başvurusu (S.B. Ü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi)
09 Mart 2021

limiz Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi  bünyesinde 16 Mart 2020 tarihinde başlayarak otuz (30) gün süreyle"Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecek olup, söz konusu eğitime 31 Temmuz 2019 tarih ve 30848 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Terapötik Aferez Merkezleri ve Üniteleri Hakkında Yönetmelikte belirlenen kadro ve ünvana sahip personelin başvuruları kabul edilecektir.
 Eğitime katılmak isteyen personelin ekte yer alan Başvuru Formu'nu eksiksiz doldurduktan sonra diplomasının (hekimler için Tıp diploması ve Uzmanlık Belgesinin) ön ve arka yüz fotokopisini (Aslı gibidir onaylı) ekleyerek 02 Mart 2020 tarihine kadar İl Sağlık Müdürlüğünüz aracılığı ile Müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir.