MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN AYŞE KEŞİR DÜZCE ATATÜRK DEVLET HASTANESİ MUNCURLU EK HİZMET BİNASINDA HİZMET VERMEKTE OLAN FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU.
26 Şubat 2021

Sayın Milletvekilimiz Ayşe KEŞİR’in ziyaretinde İl Sağlık Müdürümüz Dr.Yasin YILMAZ, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Volkan TEMİ, Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Sayın Gönül ASUK, Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları Başkanı Sayın Oğuzhan KÜÇÜK katıldı. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ tarafından Merkezimizde yürütülen çalışmalar ile yapımı devam eden ‘‘Hidroterapi Havuzları ile 45 yatak kapasite artırımı’’ çalışmalarının son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Fizik Tedavi Merkezimizde görev yapan doktor ve sağlık personellerimiz ile de bir araya gelen Sayın KEŞİR, Hastanemizde tedavi gören vatandaşlar ile de bir süre sohbet gerçekleştirerek, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

FİZİKTEDAVİ2.jpg
FİZİKTEDAVİ1.jpg