Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
21 Eylül 2022

Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifika Kurs Programı 14 Kasım-9 Aralık 2022 tarihleri arasında Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde düzenlenecek olup programa evde sağlık hizmetleri biriminde çalışan yada çalışması planlanan en az lisans mezunu Hemşire, Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı) ile Hemşirelik yetkisi almış Ebeler başvuru yapabilecektir.

Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyenlerin 26Eylül-7 Ekim 2022 tarihleri arasında  https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimine onaylatarak  aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir.

Ayrıca tüm belgelerin Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi (ekran görüntüsü de kabul edilecektir), kimlik fotokopisi, evde sağlık biriminde çalıştığını veya çalıştırılacağını gösterir kurumdan onaylı belge, hemşire yetki belgesi (ebeler için), program sorumlusuna e-mail olarak gönderimini sağlayarak teyit etmeleri gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin (ebeler için) hastane başhekimliğine “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Program Sorumlusu: Hemşire Sema ÇELİK

Tel: 0 256 212 85 96