İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, 26 Ekim Hasta Hakları Günü münasebetiyle Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Yataklı Servislerinde Tedavi Gören Hastaları Ziyaret Ederek Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundu.
27 Ekim 2022

26 Ekim Hasta Hakları günü münasebetiyle Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Hasta Hakları Biriminin koordinasyonunda program düzenlendi.

İlk olarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda; Hasta Hakları İl Koordinatörü Turan FURUNCU tarafından hastanemizde görevli personellerimize "Hasta Hakları Mevzuatı, Bakanlık Uygulamaları, Hasta Hekim İletişimi, Empati, Beden Dili ve Stres Yönetimi" konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Hastanemiz Hasta Hakları Birimince gün boyunca poliklinik girişinde stant açılarak hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirmelerde bulunulmuş ve hazırlanan broşürlerin dağıtımı yapılmıştır.

Program sonrası İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Volkan TEMİ ve diğer Sağlık Yöneticilerimiz hastanemiz yataklı servislerinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu, çiçek takdim etti.

10eab90d-0de5-41fb-ae27-a4e20d7c8661.jpg